nieuws

Covid-19 maatregelen versoepeld

Kom in beweging met je team!

Deze libelle landde in mijn tuin. Hoe toepasselijk in deze tijd. De libelle, ofwel dragonfly, staat symbool voor verandering. En COVID-19 staat nu voor een enorme verandering. Het heeft grote impact op ons persoonlijk leven en op de manier waarop we samen werken. Op afstand, via schermen. Dit vraagt om wendbaarheid. Jezelf aanpassen aan nieuwe regels, een andere manier van werken en samenwerken op afstand. Wendbaarheid past ook bij de libelle, die zich snel in alle richtingen kan bewegen. Voor mij betekende dit eerst training aanpassen naar online of 1,5 meter. Met de verdergaande versoepelingen is boksen nu weer mogelijk en bewegen we mee met de mogelijkheden. Dus wil je weer fris aan de start met je team, in de buitenlucht of binnen, neem dan contact op voor een workshop Versterk je team.

Libelle-in-de-tuin

Kaizen Award

In 2017 ontving Wendy Manders namens Zilveren Kruis de eerste Nederlandse Kaizen Award. In haar functie als manager Continu Verbeteren heeft zij Zilveren Kruis geholpen om verbeteringen echt in het DNA van de organisatie te borgen.

Sigma online

Bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis wordt al meer dan tien jaar volgens de Lean-principes gewerkt. En met succes. Vorig jaar kreeg de zorgverzekeraar de eerste Nederlandse Kaizen Award uitgereikt. Manager Continu Verbeteren Wendy Manders: ‘Veranderen gaat hier echt uit van de medewerkers, het is niet iets wat van bovenaf wordt opgelegd. Dat andere organisaties langskomen om van ons te leren, is erg goed voor de trots van onze mensen.’

Zilveren-kruis---dragonfly-company

Wilt u ook een DRAGONFLY organisatie worden?
Neem dan contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bij Dragonfly Company geloven we dat de samenwerking in een organisatie succesvol is te verbeteren door niet alleen het hoofd, maar ook het lichaam te laten ervaren wat gedragsverandering kan betekenen. Wij willen dat mensen plezier hebben tijdens het werk. Dat ze het beste uit zichzelf halen en elkaar daarbij gaan helpen. Samen bereik je zoveel meer! Op naar zakelijk succes.

wie we zijn | wat we doen | ervaringen | nieuws | privacyverklaring

Contactgegevens

Dragonfly Company
Hoofdstraat 84b
3972 LB Driebergen-Rijsenburg
06-46902380
contact@dragonflycompany.nl