wat klanten zeggen

Kim Teunis

Director People Experience & HR fundamentals, Rabobank

“Wendy heeft een zeer goede bijdrage geleverd bij het coachen van mijn teams. Niet alleen op een agile en lean way of working, maar ook in het bouwen van een high performing team. Zij is scherp, organisatie sensitief en weet op empathisch en heldere manier feedback te geven, waardoor we echt een stap verder zijn gekomen!”

Jolle Landman 

Programmadirecteur Ontwikkelplan en Transitie, RIVM

“Het RIVM zet zich in voor een gezonde bevolking en een duurzame en gezonde leefomgeving. Wendy heeft ons in roerige tijden met stikstofvraagstukken en de Covid-19 uitbraak enorm geholpen. Ze inspireerde, trainde en begeleide onze mensen met het programma Resultaatgericht Werken. Ze stond er met ons en voor ons op ieder moment van de dag en week als dat nodig was!”

Renske van der Kaaden

Senior manager Kenniscentrum Zilveren Kruis

“3 vliegen in één klap! De combinatie van sport, techniek én bovenal businesskennis maakt de boksclinic van Wendy tot een unieke ervaring. Sporten, lachen maar vooral ook waardevolle inzichten vergaren over jezelf, de interactie met je collegae en je omgeving. Een top ervaring en een goede investering voor je team of afdeling! Doen!”

Bart-Jan van Hasselt

Programmamanager BCO GGD GHOR

“De samenwerking met Wendy heeft mijn team iedere keer een rust- en reflectiemoment gebracht in extreem hectische tijden. Haar kalmte, scherpe vragen en heldere analyses hebben ons team veel gebracht om uit de Covid-crisismodus te komen en langer vooruit te kijken en daarop te acteren. Daarnaast heeft zij ook middels een strakke Lean aanpak helderheid kunnen verschaffen in de complexiteit van de vermeende lagere productiviteit van onze partners”.

Ria Dijkstra

Senior manager Operations Zilveren Kruis

“Met Wendy als procesbegeleider wordt een MT-brainstorm altijd leuk. Verrassende werkvormen & flexibiliteit gegarandeerd. Maar ook resultaat, die mooi tot uiting komt via onze Oobeya. De inrichting van deze succesvolle war-room waarmee we de Kaizen Award hebben gewonnen, was er zonder haar niet gekomen.”

Hubrecht van der Beek

Campagne manager acquisitie Zilveren Kruis

“Hoe sterk de impact is van het ervaren door het boksen! Echt fenomenaal hoe goed dat werkt. Echt verankeren kun je op die manier. En de sfeer was erg goed; volgens mij zijn we als team dichter bij elkaar gekomen ook.”

Matthijs van Kooten

Manager Continu Verbeteren Achmea IT

“Wendy weet op een vriendelijke manier een spiegel voor te houden. Ze luistert, vat samen en schets vanuit haar ervaring verschillende perspectieven. Daardoor kom ik tot nieuwe inzichten, met het vertrouwen een volgende stap te zetten.”

Monique van Dommelen

Secretaris Commissie Ongewenst Gedrag, Ministerie van Defensie

“Naast een fijne sfeer creëert Wendy in haar workshop bokscoaching een veilige ‘werk’omgeving waarin je jezelf durft te zijn. De bokscoaching in combinatie met de feedback van Wendy maakt dat je je bewust wordt van je gedrag; met name je valkuilen worden duidelijk zichtbaar. Het levert hilarische maar ook confronterende momenten op.”

Deel jouw ervaring

Heb jij een training gevolgd bij Dragonfly Company of is jouw bedrijf een Dragonfly organisatie geworden? En wil je jouw ervaringen graag delen? Schrijf dan een review via Google.

Wilt u ook een DRAGONFLY organisatie worden?
Neem dan contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bij Dragonfly Company geloven we dat de samenwerking in een organisatie succesvol is te verbeteren door niet alleen het hoofd, maar ook het lichaam te laten ervaren wat gedragsverandering kan betekenen. Wij willen dat mensen plezier hebben tijdens het werk. Dat ze het beste uit zichzelf halen en elkaar daarbij gaan helpen. Samen bereik je zoveel meer! Op naar zakelijk succes.

wie we zijn | wat we doen | ervaringen | nieuws | privacyverklaring

Contactgegevens

Dragonfly Company
Hoofdstraat 84b
3972 LB Driebergen-Rijsenburg
06-46902380
contact@dragonflycompany.nl